Voor mijn bruiloft was ik op zoek naar een visagie Breda en deze had ik al snel gevonden bij Salon Dioone. Als bruid moet je er op deze bijzondere dag er stralend uitzien en wie kan dat beter dan een ervaren visagist. Nadat ik een afspraak had gemaakt bij Salon Dioone voor een make-up behandeling, was het wachten op de grote dag. 

In 1990 is Corry van den Maagenberg – Brokx haar eigen salon begonnen. Meer dan 25 jaar later zijn zij uitgegroeid tot een van de grootste salons in Etten-Leur. Hier werken verschillende schoonheidsspecialistes en pedicures.  

Ook de mogelijkheid om een cursus te volgen

Mijn bruiloft is inmiddels alweer een maand geleden en wij kunnen op een zeer mooie dag terug kijken. Mijn make-up zag er bijzonder stralend uit en ik was dan ook niet voor niets het zonnetje in huis. Tijdens mijn afspraak van de visagie hier in de buurt van Breda zag ik dat er ook een mogelijkheid was om een cursus te volgen. Tijdens deze twee uur durende sessie leer je meer over de juiste technieken van het aanbrengen en over de vele kleurmogelijkheden. Uiteraard ben je daarna in staat om ook thuis uw make-up perfect aan te brengen.