Opzoek naar sauna verlichting! Wij wilde namelijk gisteren in de avonduren nog even lekker in onze sauna genieten. Echter viel het direct op dat de verlichting het niet meer deed. Hier baalde ik zo van waardoor ik niet de sauna in ben gegaan, ik ben gaan zoeken op het internet naar nieuwe verlichting. Met de achterliggende gedachte dat ik niet nog langer geen gebruik kan maken van de sauna hoopte ik het online te bestellen en het ook snel geleverd te krijgen.

bodyfit_lang2

Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik vrij snel terecht op de website van Bodyfit. Hier is het mogelijk om van alles te vinden wat te maken heeft met een sauna, jacuzzi of zwembad. Ook in de kosten scheelt het enorm vergeleken met wat ik bij andere bedrijven heb gezien. Hierdoor was het voor mij gemakkelijk om te bestellen.

Snelle levering!

Al met al heb ik hier onze sauna verlichting besteld. Bij het bekijken van hun assortiment zag ik van alles wat ik kon gebruiken voor de sauna. Heerlijke geuren en ook goede verlichting heb ik hier weten te bestellen. Ik kan je in ieder geval wel vertellen dat ik enorm veel plezier heb met onze nieuwe verlichting. Als het goed is wordt mijn bestelling vandaag bij ons bezorgd waardoor we vanavond weer de sauna in kunnen duiken!