Madeira Portugal

Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen ervoor om regelmatig op vakantie te gaan. Ook is het tegenwoordig veel gemakkelijker om de verschillende grenzen over te steken. Zo kun je vanuit Nederland binnen de kortste keren in het buurland Duitsland zijn. Echter, veel mensen vinden een vakantie dichtbij huis niet geschikt omdat zij liever naar een zonnige bestemming willen. Geldt dit ook voor jou? Dan zou je eens kunnen kijken of het zuiden van Europa iets voor je is. Op dit moment is het eiland Madeira Portugal ontzettend populair bij Nederlandse vakantiegangers. 

Madeira Portugal

De rust op het eiland

Ben je van plan om er binnenkort even tussenuit te gaan en wil je graag naar de zon? Dan is de kans groot dat het eiland Madeira in Portugal iets voor je is. Het klimaat op dit eiland is voor veel mensen erg prettig. Dit komt doordat het in de winter gemiddeld 15 graden is. Daarnaast is het in de zomers ongeveer 22 graden. Dit klimaat wordt ook wel een subtropisch klimaat genoemd. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor een reis naar het bijzondere eiland in Portugal. 

Madeira Portugal

De natuur op Madeira Portugal

Wanneer je van plan bent om binnenkort naar Madeira Portugal te gaan, is de kans groot dat je hier naartoe gaat om van de zon te genieten. Echter, het kan natuurlijk ook zo zijn dat je voornamelijk voor de natuur gaat. In dit geval is het verstandig om eens te kijken naar de verschillende prachtige locaties op het eiland. Zo zou je eens kunnen kijken naar de plaats Porto Santo en het natuurgebied Ponta de São Lourenço.