vakantiepark aan zee

In de vakantie kan het fijn zijn om een vakantiehuis te hebben wat dicht bij zee ligt. Je kunt in de zomer makkelijk naar het strand lopen om te zwemmen terwijl je in de winter kunt genieten van het prachtige uitzicht over het water. Voor de kinderen is het ideaal om op vakantie te gaan naar een vakantiepark aan zee. Zo kunnen de kinderen snel en makkelijk naar het strand. 

vakantiepark aan zee

Strandhuisjes Julianadorp

Strandhuisjes Julianadorp is letterlijk een vakantiepark aan zee. In principe sta je wanneer je de deur uit loopt direct op het strand. Dit is natuurlijk ideaal aangezien de looptijd naar zee enkele seconden is. Op het strandpark zijn ongeveer negentig huisjes die niet zijn geopend in de winter. Doordat de huisjes op het strand staan kun je niet met de auto naar het huisje toe. Gelukkig is er een bagageservice die al jouw spullen voor je naar de auto draagt. Dit is ideaal omdat je dan niet met allerlei zware koffers en tassen over het strand hoeft te sjouwen. 

vakantiepark aan zee

Roompot Kustpark Egmond aan Zee

Roompot Kustpark Egmond aan Zee is een ideaal vakantiepark voor mensen met jonge kinderen. De zee is op loopafstand en op het vakantiepark is alles zo ingericht dat de kinderen het naar hun zin hebben. Op het vakantiepark is zelfs een verwarmd openluchtzwembad waardoor de kinderen ook kunnen zwemmen als ze niet naar de zee willen lopen. Er zijn verschillende activiteiten die je op het vakantiepark kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld lasergamen of tafeltennissen met de andere kinderen. Op het park is ook de Koos kids club, dat is een speciale club voor kinderen waar ze zich kunnen vermaken. Doordat de medewerkers van het vakantiepark voor de kinderen zorgen is het voor de ouders mogelijk om rustig op een terrasje te gaan zitten. Op dit vakantiepark heb je de keuze uit verschillende soorten chalets die variëren in luxe en in grootte.