Leistert

Het vakantieseizoen nadert alweer. Heb jij al een leuk plekje uitgezocht? Als je nog geen keuze hebt kunnen maken, kijk dan eens bij Leistert. Dat is een populair recreatiepark waar mensen met allerlei wensen samenkomen. Er zit vast iets voor jou tussen!

Leistert is onderscheidend omdat er erg veel verblijfssoorten zijn om uit te kiezen. Daarom zit er altijd wel iets tussen voor jou en je gezelschap. Lees hier meer over de verschillende soorten accommodaties die je vindt bij Leistert. 

Leistert

Cabins

Een cabin is een soort huisje van hout. Je slaapt in de leefruimte, dus eigenlijk is de hele cabine een ruimte. Daarom is de cabin vooral heel populair bij stelletjes. Wil je er even romantisch tussenuit? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Het voelt een beetje als kamperen, alleen lig je toch wel onder een vast dak. 

Bungalows

Ga je op pad met meerdere vrienden, stelletjes of kinderen? Dan is een bungalow een aanrader! Je hebt dan verschillende ruimtes en dus ook slaapkamers. Ideaal voor een iets groter gezelschap. Bij Leistert vind je vierpersoonsbungalows maar er zijn ook huisjes voor vijf of zelfs zes personen. 

Leistert

Glamping tent

Een razend populaire soort accommodatie: de glamping tent. Het is helemaal hip om naar een glamping te gaan. Dit is een tent die vaststaat en vak ingericht is. Je hoeft dus niet zelf een tent mee te nemen of moeilijk te doen met luchtbedden.