Op zoek naar leveranciers cosmetica? COSMETIZE is een van de toonaangevendste leveranciers cosmetica voor retailers, groothandels, modemerken, salons en eigen cosmeticamerken in Europa. Wij nemen de productie en de gehele productontwikkeling voor u uit handen. Bovendien helpen wij u ook bij het vertalen van uw idee of concept naar een concreet cosmeticaproduct.

Diverse lichaamsverzorgingsproducten

COSMETIZE ontwikkelt en produceert diverse lichaamsverzorgingsproducten. Het maakt niet uit welk product u wilt bestellen. Of het nu gaat om een heerlijke bodymist, een verzachtende bodylotion, een verfrissende douchegel of een prachtige shimmering oil; wij leveren de verzorgingsproducten waar u naar op zoek bent.

Zonproducten met hoogwaardige zonnefilters

COSMETIZE is een van de grootste leveranciers cosmetica. Naast lichaamsverzorgingsproducten produceren wij ook diverse zonbeschermingsproducten. U heeft de keuze uit een spray, olie of een crème. Natuurlijk bevatten zonproducten hoogwaardige zonnefilters. Alle zonbeschermingsproducten leveren wij met zonnefactoren van 5 SPF tot 50 SPF.

Een van de meeste veelzijdige leveranciers cosmetica

Wij zijn een van de meeste veelzijdige leveranciers cosmetica in Europa waar u een nieuw label kunt starten of uw eigen lijn kunt uitbreiden. Dankzij onze hoge productiecapaciteit in tal van Europese landen kunnen wij snel een cosmeticaproduct van een hoge kwaliteit leveren.