Vergeetachtig, iedereen is het wel eens of is het dagelijks. Net zoals ik. Ik ben erg vergeetachtig en dat komt vooral omdat ik al op oudere leeftijd ben. Van dat stukje vergeetachtigheid heb ik dagelijks last. Zo raak ik vaak spulletjes kwijt en weet ik niet waar ik ze nou had neergelegd. Omdat ik er op een gegeven moment een beetje klaar mee was, ben ik gaan oriënteren hoe het nu verder moest. De oplossing die ik kon bedenken was onder andere een sleuteletui. Ik kwam op dat idee omdat mijn zus deze ook heeft.

‘’Bestelde er een’’

Het sleuteletui moest ik wel nog vinden. Omdat ik zeker wist dat het een gigantische zoektocht zou opleveren in de stad, besloot ik om op het internet opzoek te gaan naar een sleuteletui. Op het internet had ik al snel beet. De site SafeKeepers had de etuis gelukkig op voorraad. Ik bekeek het sleuteletui nauwkeurig en kwam tot de beslissing om er een te bestellen. Na een paar dagen had ik het sleuteletui al binnen.

‘’Erg handig, alles bij elkaar’’

Het sleuteletui heb ik nu al een flinke tijd in bezit. Ik vind het persoonlijk erg handig want zo heb ik alle sleutels gelijk bij elkaar. Ik zorg er natuurlijk wel voor dat ik het hele etui niet kwijtraak. Want als dat gebeurt ben ik in 1 keer alle sleutels kwijt. Omdat ik het etui niet wilde kwijtraken, heb ik hem een roze kleur gegeven. Ook ben ik nu aan het kijken voor een GPS tracker die ik gemakkelijk in het etui kan plakken. Zo weet ik waar het etui is al die gestolen word. En als ik ben vergeten waar ik het etui heb neergelegd, kan ik ook zien waar die zich bevindt.