Wilt u een leuk dagje uit met met familie of met vrienden? Dan is museum Lalique geschikt . Het museum in Doesburg volledig toegewijd aan juwelen- en glaskunsten van René Lalique de da Vinci onder de juwelen- en glaskunsten. Het museum werk met touchscreens, waarmee de bezoekers in de museum de objecten kunnen inspecteren. In het museum kunnen de bezoekers ook genieten van verschillenden kunstwerken van Jan doorop. Het museum is gevestigd in een oud rijksmonument waar de bezoekers gastvrij worden ontvangen. De bezoekers kunnen gebruik maken van een interessante lezing van de conservator.

Waar kunt u ons vinden ?

Museum Lalique is een pracht museum in Duisburg aan de Gasthuisstraat. Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor mensen die met de auto komen hebben we in de binnenstad park gelegenheden. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website musee-lalique.nl/.

Conclusie

Als u een fijne tijd wilt beleven met uw familie en vrienden, dan raad ik het u persoonlijk aan om de website van Museum Lalique te bezoeken! musee-lalique.nl/

Goede aspecten van dit bedrijf

  1. Alle werknemers zijn zeer klantvriendelijk en servicegericht, hierdoor krijgt u te maken met de beste ervaring dat u ooit kunt beleven.
  2. De website van Museum Lalique is zeer overzichtelijk en fijn in gebruik.