lunchroom Sevenum

Als je een keer een gezellig uitstapje wilt hebben, moet je eens naar de lunchroom Sevenum gaan. De naam van deze zaak is Tim en hier kan je gezellig even bijkomen na een dag hard shoppen. Ze hebben hier allerlei lekkere dingen op de kaart staan, waaronder een high tea. Ook voor de kleine trek kan je hier goed terecht, want een lekker tosti of een worstenbroodje gaat er altijd wel in. Wil je alvast een voorproefje hebben wat je hier zoal kan bestellen, neem dan een kijkje op de menukaart, welke online te vinden is.  lunchroom Sevenum

Kom je ook een keer naar de lunchroom in Sevenum?

Inmiddels is deze lunchroom Sevenum een deel van mijn leven geworden. Ben ik hier niet te vinden aan een tafeltje met wat lekkers, dan haal ik wel wat lekkers voor thuis. Want niet alleen heeft Tim veel ervaring in de horeca, hij heeft ook een grote passie voor koffie, wijn en chocolade. 

Voor een goede vriendin had ik hier een reservering gedaan voor een gezellige high tea. Samen met nog drie vriendinnen hebben wij een geweldige middag gehad. De lekkerste hapjes kregen wij voorgeschoteld, waaronder bonbons, sandwiches, slagroomsoesjes en scones en nog veel meer.