Zelf had ik er niet eerder van gehoord, maar tegenwoordig weet ik wel beter: oplossingsgerichte therapie. Bij andere therapieën wordt meestal gezocht naar het probleem en de mogelijkheden om het op te lossen. Maar hier wordt niet naar een oplossing gezocht, maar ermee leren omgaan. Tijdens deze sessie worden er via de coach vragen gesteld om doelen te stellen in termen van concrete positieve gewenste resultaten. Nadat ik eerst een intake gesprek had gehad bij ArtAbintus, ben ik met deze behandeling begonnen.  

Goed geholpen

Vaak probeerde ik allerlei omwegen te nemen om niet in bepaalde situaties te komen. Maar door de oplossingsgerichte therapie weet ik hoe ik hiermee moet omgaan. Nu probeer ik juist bepaalde situaties tegen te komen op deze op mijn manier te kunnen oplossen. Ik voel mij tegenwoordig dan ook veel sterker in mijn schoenen staan en dat is te merken ook. Geen enkele discussie ga ik uit de weg, maar probeer hier nu uit te komen door de handgrepen die ik van de coach van ArtAbintus heb geleerd.

Heb je ook interesse in één van de cursussen, laat dan je gegevens achter op het contactformulier. De volgende lessen kan je hier volgen, zoals:

  •  Diverse teken- en schildercursussen
  •  Workshops in de vorm van Creatieve Therapie
  •  Oplossingsgericht Coachen
  •  Reiki I, II en III
  •  Meditatie technieken