Als je goed kijkt naar de prijzen voor goud en de prijzen van gouden ringen klopt er iets niet. Ook al neem je de productiekosten mee en de kosten van de winkeliers. De gouden ringen zijn vaak veel duurder dan ze moeten zijn in de winkels. Maar online kun je wel goedkope gouden ringen kopen. Hoe is dit dan mogelijk?

Als je in de winkels enkel de prijs voor de ringen zou betalen en de winstmarge van de winkel zouden goedkope gouden ringen mogelijk moeten zijn. Toch is dit niet het geval door een aantal factoren. De winkels berekenen namelijk ook hun verlies door naar de consument. Dit kan verlies door diefstal zijn of door andere omstandigheden. Je betaald dus dan niet meer voor het product dat je koop maar voor dingen die er niks mee te maken hebben. De winkels plakken natuurlijk ook hun winstmarge eraan vast.

Zo betaal je voor goedkope gouden ringen die 100 euro zouden moeten kosten opeens een paar honderd euro. Dit is niet eerlijk maar we hebben toch geen andere keuze? We hebben wel een andere keuze namelijk goedkope gouden ringen online kopen. De online winkels behalen hun winstmarge makkelijker door relaties lagere kosten waardoor goedkope gouden ringen mogelijk is.

www.gouden-sieraden.com/

www.amexxi.nl/

www.beslist.nl/