Ik ben een enorme motorfan. Ik ga naar elke beurs en probeer elke trend op het gebied van de hipste motorjas tot de tofste rijroutes te volgen. Ik heb de drie vetste motoren voor jullie op een rijtje gezet. Ik vind deze motoren zo ontzettend cool, mijn droom is dan ook om er ooit zo één te kopen.

KTM SuperDuke GT

Deze oranje motor vind ik fantastisch. Met zijn mooie gestroomdlijne vormen is het een echt racemonster. De Super Duke GT heeft behalve meer bagagemogelijkheden ook iets meer vermogen gekregen en ook een grotere tank. Ook kan je op de Super Duke GT nog wel meer coole kenmerken terug vinden die je eigenlijk anders alleen in luxere auto’s zou tegen komen. Bijvoorbeeld LED bochtenverlichting en cruise control.

MV Agusta Brutale 800

MV Agusta is een Italiaans bedrijf dat in 1945 begon met het bouwen van prachtige motorfietsen. De styling is aangepast aan deze tijd met een full LED elliptische koplamp en drie uitlaat pijpen. Nieuw aan de Brutale 800 is het dubbele zadel, verborgen handgrepen voor de passagier, de vormgeving van het achterlicht en LED richtingaanwijzers. Het dashboard is ook aangepakt, evenals de vormgeving van het stuur, de koppelingspomp en stuurschakelaars. Deze motor zou ik wel graag willen hebben hoor.

Ducati XDiavel

De XDiavel S werd in New York met de prestigieuze “Good Design Award 2016” bekroond. De XDiavel is een opmerkelijk mengvorm van een cruiser en een sportmotor. Riemaandrijving maakt de machine weinig onderhoudsgevoelig en relatief stil. De XDiavel brengt twee werelden samen: de cruiser wereld die lage snelheden, relaxt rijden en lange tourritten representeert en de Ducati wereld die wordt gekenmerkt door de Italiaanse stijl, verfijnde techniek en ongeëvenaarde prestaties.