Haardhout

Ondanks dat het voorjaar al voor de deur staat, heb ik weer een nieuwe lading haardhout in huis gehaald. Ons onvoorspelbare klimaat kent zelfs in de zomer nog koude dagen en ik wil dan wel gewoon gebruik kunnen maken van mijn heerlijke kachel. Sinds wij deze in huis hebben, wil ik eigenlijk geen gebruik maken van de centrale verwarming. Dit niet alleen vanwege de warmte maar ook van de gezelligheid die de kachel ons biedt. Ik heb een goed adres gevonden om de juiste materialen te kunnen gebruiken om optimaal van de kachel te kunnen genieten. 

Haardhout

Nog even lekker genieten van dat knusse gevoel

Wanneer je eens op de website kijkt van: 123hout.nl dan kun je hier het perfecte haardhout vinden voor een ieder zijn smaak en wens en soort kachel. Tevens kun je een zeer snelle levering verwachten en ook nog eens precies wanneer het jou uitkomt. Hierdoor hoef je dus niet een hele dag te gaan wachten op jouw bestelling. Omdat ik een zeer tevreden klant ben over dit bedrijf, bracht mij dit op het idee om mijn reactie achter te laten op deze website. 

Op dit moment zijn de temperaturen nog onder de 12 graden. Je snapt natuurlijk dat ik nog even lekker geniet van de heerlijke warmte en het knusse gevoel dat mijn kachel geeft. Het hele huis wordt er zelfs door verwarmt en dit scheelt echt enorm in de stookkosten. Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel met deze aanrader.

Haardhout