Een ketel is heel belangrijk in het huishouden. Deze ketel zorgt voor warm water in uw huis en laat de verwarming draaien. Zo is het natuurlijk van belang dat u gewoon kunt douchen en dat de verwarming tijdens de koude winter dagen wel gewoon aan kan. Zelf heb ik een bedrijf gevonden die zich bezig houdt met deze werkzaamheden en u uit uw koude huis kan helpen als u hier mee zit. Verder levert het bedrijf, Holland Warmte een Remeha CV ketel voor de beste prestaties. Zo bent u altijd voorzien van goed en snel warm water en verspilt u ook minder water!

Waar ik mee zat

Zelf ben ik echt een fan van een warme douche. Zo douche ik soms wel drie keer op een dag en kom ik in de stress als mijn warm water het niet doet. Zo is dit laatst ook gebeurd dat ik geen warm water meer had en de verwarming niet meer aanging. Toen ben ik dus een oplossing gaan zoeken voor dit probleem en heb ik Holland Warmte gebeld. Deze zijn komen kijken en zijn tot de conclusie gekomen dat mijn CV ketel kapot was en hebben deze vervangen voor een Remeha CV ketel. Nu heb ik dus weer goed en snel warm water en verspil ik ook een stuk minder. 

Een tip

Heeft u ook last van het bovenstaande probleem? Dan bent u zeker welkom bij Holland Warmte die dit voor u kan regelen. Zelf ben ik een vaste klant van hun en kan ik u verzekeren dat zij het zullen oplossen.