FrakkZ

Eiken kapstok geschuurdAls je op zoek bent naar een leuke kinderkapstok neem dan eens een kijkje op de website van FrakkZ. Je vindt er een grote collectie kinderkapstokken die ook nog personaliseerbaar zijn. De kinderkapstokken collectie is zo opgebouwd dat je deze helemaal zelf kunt samenstellen. Dat is uniek en heel bijzonder. Je kan er bijvoorbeeld kiezen uit acht verschillende lengtes. Variërend van 30 cm tot 1 meter. Daarnaast is deze leverbaar in vijf verschillende kleuren. Ook de jashaakjes zijn naar keuze verkrijgbaar, ook hier zijn er drie verschillende mogelijkheden. Tenslotte kan er een tekst op de kapstok geplaatst worden, ook hier is er een keuze uit drie verschillende lettertypes. Er zijn dus honderden verschillende mogelijkheden en dat maakt iedere kapstok van FrakkZ uniek.

Kapstok hout 2.0 Fiene

 

Om het geheel compleet te maken kun je ook de tekst die je op je kapstok wilt plaatsen natuurlijk ook zelf kiezen. Op die manier stel je dus helemaal zelf je kinderkapstok met naam samen en kun je deze helemaal afstemmen op je interieur. Er is dus altijd een product wat goed bij je garderobe past.Deze kinderkapstok met naam is ook leuk om te geven of te krijgen als uniek en heel persoonlijk kraamcadeau. Er is dus keuze genoeg! Mocht je toch liever een kapstok helemaal op maat hebben, bijvoorbeeld een extra grote kapstok van anderhalve meter, dan is ook dat geen enkel probleem. FrakkZ maakt al haar producten namelijk in eigen beheer en dat zorgt ervoor dat maatwerk voor FrakkZ de standaard is.

Kinderkapstok met naam Sil Rens WouterNaast de kinderkapstokken collectie zijn er nog diverse andere collecties, waaronder de steigerhouten kapstok en de RVS kapstok. De RVS kapstok is volledig gemaakt van roestvast staal en doet het prima in een modern en strak interieur, maar kan ook zeker in een landelijke sfeer. Het roestvast staal steekt mooi af met het eikenhout wat in het interieur verwerkt kan zijn. Er is ook een kapstok 2.0 Dat is een wandkapstok die verkrijgbaar is met details in hout of met de nadruk op roestvast staal.

 

 

RVS kapstok DUNC

Deze kapstok is ook af te stemmen op het interieur omdat ook hier verschillende kleurenopties beschikbaar zijn.  Ook zijn al deze producten naar wens samen te stellen en te configureren in verschillende lengtes. Ook de eikenhouten kapstok mag natuurlijk niet in de collectie ontbreken. De kapstok van massief en robuust eikenhout is tijdloos en laat zicht opnemen in elk interieur. De afwerking van het eiken is glad of licht geschuurd. De roestvast stalen jashaken die op het eiken gemonteerd worden, al dan niet voorzien van een tekst,  zorgen voor een heel speels effect op het eikenhout. Ook is deze kapstok van eikenhout op maat leverbaar.  Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website van FrakkZ.RVS kapstok naam Celine Justine Maxime