Het is belangrijk om voor voldoende licht in uw woning te zorgen. Een dakraam bestellen kan om deze reden een verstandige keuze zijn! Met een dakraam vergroot u niet alleen de hoeveelheid licht wat in uw woning valt, ook zorgt u voor meer frisse lucht. Laat bijvoorbeeld een rooster boven het dakraam plaatsen, of zorg dat het raam naar binnen kan kiepen. Zo hoeft het raam niet volledig open te staan, maar komt er wel frisse lucht uw ruimte binnen. Voldoende licht in huis is belangrijk om uw concentratievermogen te vergroten. Niet voor niets wordt aangeraden om meerdere lampen in uw interieur op te nemen! Zo kunt u zich ook ’s avonds goed blijven concentreren op uw werk of studie.

Online een passend dakraam bestellen

Een dakraam bestellen kunt u tegenwoordig heel eenvoudig online doen. Er zijn verschillende aanbieders van dakramen te vinden, die u een breed scala aan modellen aanbieden. Zo vindt u altijd een type dakraam, die aansluit bij de stijl van uw woning! Kiest u voor een klassiek dakraam, of geeft u de voorkeur aan een wat moderner model? Denk ook aan het verschil tussen dakramen met een kunststof kozijn en dakramen met een houten kozijn.

Het is raadzaam om altijd voor dubbelglas in uw dakraam te kiezen. Met dubbelglas houdt u een groter deel van de warmte in huis, wat voor een lager energieverbruik zorgt. Naast dubbelglas kunt u ook voor hr+-glas, of zelfs hr++-glas kiezen. Dit type glas verlaagt u energieverbruik des te sterker.