slaapkamer villa

huis floridaVandaag natuurlijk weer een artikel wat te maken heeft met op vakantie gaan. Ik ga jullie vandaag een vakantiegebied uit mijn top 10 geven, namelijk Florida. Hier moet je echt een keer geweest zijn. Alleen het warme klimaat is al reden genoeg om hier naar toe te gaan. Natuurlijk heeft deze Amerikaanse staat meer te bieden. Toeristische trekpleisters zijn steden als Miami en Key west. Hier ben ik beide naar toe geweest en heb mij hier uitstekend vermaakt.

slaapkamer villaZe noemen het dan ook niet voor niks de Sunshine state, je hebt hier namelijk altijd heerlijk weer. Verder heeft deze staat meerdere gebieden met Spaanse invloed. Dit zie je dan ook terug in de dorpen en het eten in sommige regio’s. Voor gezinnen is hier ook genoeg te doen, want er zijn hier zeer veel pretparken. Daarom geef ik jullie als tip mee om een huis Florida te huren.

Goedkope vakantie in Florida

woonkamer villaWat ik persoonlijk misschien wel het mooiste vond van mijn vakantie in Florida was het Everglades National Park. De meeste mensen kennen dit wel alleen vergeten het vaak om dit te bezoeken. Het is een groot natuurgebied waar je de ‘beroemde’ alligators kunt bezichtigen. Je kunt met een jeep langs de prachtige moerassen gaan of op een radarboot. Zo kun je alles nog van dichterbij meemaken. En zoals ik net al aangaf in Miami ook echt een mooie stad. Hier valt ook zoveel te doen. Voor de wat oudere onder ons heb je hier ook jaarlijks een festival genaamd Ultra. Hier ben ik niet heen geweest omdat ik er in augustus was. Maar dit schijnt ook een echte aanrader te zijn.

Natuurlijk is het dan wel handig als jij je vakantie start vanaf een huis florida en hier de hele reis gaat maken. Als tip wil ik jullie dan graag meegeven om dit te boeken via vakantie-florida.eu. Ik heb hier al veel mensen mee blij gemaakt want zij allen hebben hier een goede vakantie geboekt.