Elk jaar doe ik wat leuks met mijn familie. Meestal gaan we een weekendje weg en elk jaar moet een ander familielid dit regelen. Afgelopen jaar was ik aan de beurt. Ik besloot om mijn familie mee te nemen naar kampeerboerderij Brabant. Normaal gesproken hou ik helemaal niet van kamperen op een boerderij, ik had hier eigenlijk een heel ander beeld van.

Voordat ik bij de kampeerboerderij Brabant boekte ben ik het internet opgegaan. Op het internet vond ik veel interessante locaties, maar dit was toch echt de beste. Ik was opzoek naar een bepaalde luxe voor mijn familie en ik had niet gedacht dat ik dat bij een boerderij kon vinden. Toen ik op de website van de kampeerboerderij uitkwam was ik dan ook erg verbaasd. Deze boerderij is erg luxe en ik besloot dan ook om hier te boeken. We zouden hier ook veel leuke dingen kunnen doen omdat we hier veel ruimte zouden hebben.

Een goede keuze!

Inmiddels ben ik al met mijn familie weggeweest. Dit was echt een top tijd. De boerderij was super luxe en wij hebben erg veel leuke dingen gedaan. Ik ben dan ook erg blij met mijn keuze voor de boerderij. Mijn familie vond het ook echt super en wij hebben er echt van genoten. We zijn zelfs nog een dagje naar het gezellige Eindhoven geweest en we hebben het hele weekend geluk met het weer gehad.