Als enthousiaste sporter wil je maar al te graag blijven sporten. Hier kan je dan ook onwijs van genieten tijdens het uitoefenen van je sport toch? Van de week baalde ik als een stekker aangezien mijn hockey spullen kapot waren gegaan en ik hier eigenlijk niet meer mee kon gaan sporten. Hier baalde ik zo van, echter kon ik hier op dat moment helaas niks aan doen. Doordat ik een les heb moeten missen ben ik in de avond alsnog achter de computer gekropen om te zoeken naar nieuwe spullen. Nog een les moeten missen zit ik niet op te wachten waardoor ik het hoopte via internet te vinden!

logo

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van jawasport.nl. Bij hun is het namelijk mogelijk om alles te verkrijgen wat je nodig hebt om je sport goed en wel uit te oefenen. Diverse hockey spullen zijn er te vinden en tevens een stuk goedkoper als wat ik elders had gezien in de winkels. Hierdoor heb ik dan ook besloten om intensiever te kijken bij hun op de website. Je weet immers nooit of dat er toevallig nog een aanbieding te vinden is toch?

ap1622_adidas_lx24_compo_3_outdoor_large

Van kleding tot aan een hockeystick is er te vinden. Wat ik persoonlijk fijn hiervan vind is dat de snelle levering welke hun hanteren het mogelijk maakt dat ik weer gewoon mee kan trainen! Ik heb er dan ook gelijk voor gekozen om te bestellen! Hopelijk kan ik woensdag gewoon weer lekker meedoen tijdens de training.