Snurkbeugel

Snurkbeugel
Mijn man heeft altijd veel gesnurkt, totdat hij een snurkbeugel kreeg.
 Wij waren allebei in het begin best sceptisch erover, maar het werkt echt. Niet alleen hijzelf slaapt een stuk beter, maar ik ook. Hij had er al problemen mee sinds dat hij heel erg jong was, als ik zijn moeder mag geloven was hij toen een jaartje of 12. Het is volgens de dokter ontstaan door problemen in de luchtwegen, waardoor hij niet goed ademde tijdens het slapen.

Altijd moe

Als gevolg die problemen aan zijn longen, ademde hij niet goed en kon hij wel een snurkbeugel gebruiken. Doordat hij van zichzelf wakker werd, sliep hij nooit een nacht echt goed door. Elke nacht gebeurde dat wel een paar keer en dat resulteerde in chronische vermoeidheid. Hierdoor moest hij minder gaan werken en moest zijn sociale leven op een laag pitje. Daar werd hij ook niet gelukkiger van en ik begon steeds meer te merken dat we er echt iets aan moesten doen. Toen ben ik op zoek gegaan.Snurkbeugel

Helemaal blij

Gelukkig is dat inmiddels opgelost en daar zijn we mega blij mee. Het werken is hij langzaam aan het opbouwen en ook zijn vrienden ziet hij een stuk meer. Het was erg fijn dat we gewoon thuis een afdruk konden maken en dat alles daarna ook thuis werd geleverd. Ideaal voor mensen die hier ook problemen mee hebben en het willen oplossen vanuit het gemak van hun eigen huis. Ik zou zeker aanraden om even een kijkje op hun website te nemen!