logo-kliniek-veldhoven

borstAl een tijdje heeft mijn vriendin het over een borstvergroting. Zelf vind ik dat zij het helemaal niet nodig heeft. Mijn vriendin wilt het niet alleen laten doen, omdat ze het mooier vind. De laatste tijd is mijn vriendin nogal onzeker over haar uiterlijk en dan met name haar borsten. Aan haar gedrag merk ik de laatste tijd dat zij zich schaamt voor haar borsten.

Cadeau

Door het sporten was mijn vriendin afgevallen en daarom vond ze al helemaal dat ze geen borsten meer had. Na vele gesprekken met haar gehad te hebben heb ik besloten dat ik haar een keuze zou geven. Mijn vriendin mocht namelijk kiezen uit een vakantie naar keus of een borstvergroting.

kliniekZoals ik eigenlijk al had verwacht koos mijn vriendin voor een borstvergroting. Met het cadeau was ze heel erg blij en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goede kliniek voor haar borstvergroting. Na goed gezocht te hebben is mijn vriendin terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven. Door alle goede ervaringen wilde mijn vriendin op gesprek gaan.

Mijn vriendin wilde dat ik mee ging naar het gesprek, omdat ze nogal zenuwachtig was. Tijdens het gesprek heeft mijn vriendin veel informatie gekregen. Toen alle vragen beantwoord waren heeft mijn vriendin besloten om de borstvergroting bij Kliniek Veldhoven te doen.

Alles is goede gegaan en zij herstelde heel snel van de operatie. Toen het verband er af mocht was mijn vriendin zo blij dat ze een beetje moest huilen. Gelukkig heb ik haar zo blij kunnen maken met het cadeau!