Gister ben ik mijn stage op teamuitje geweest. Het was zo leuk! Ik loop nu ongeveer een paar maanden stage bij een motorkledingoutlet. Drie keer raden wat we voor teamuitje gingen doen? We zijn natuurlijk gaan motorcrossen. En wat was het vet zeg!

Minimotor

Het bedrijfsuitje bestond uit verschillende activiteiten en het duurde drie uur. We begonnen met de minimotor. De minimotor was hilarisch. We moesten een Yamaha PW80 onder controle houden. Eerst kregen we een instructie en daarna gingen we voor de wedstrijd. Op het parcours stonden verschillende hindernissen. En je moest ervoor zorgen dat je zo min mogelijk strafpunten zou krijgen. Een voet op de grond was bijvoorbeeld al een strafpunt. Mijn baas had gewonnen natuurlijk.

2

Quad behendigheid

Als tweede activiteit zijn we gaan quad rijden. Ook hier zat het parcours vol met hindernissen als boomstammen, modder en een grote wip. Iedereen moest weer met zo min mogelijk stafpunten over de finish komen! Ik had dit al vaker gedaan en werd dan ook eerste. Ze waren onder de indruk, want ik ben natuurlijk maar een stagiair.

Terreinrijden meerkamp

De laatste activiteit was terreinrijden. We moesten over verschillende heuvels en bruggen rijden die vol lagen met water en modder. Maar die landrover kon veel meer dan we dachten. We maakten kennis met terreinrijden en ondertussen was het ook weer een wedstrijd. Goede rijtechnieken leverden punten op. Maar als je buiten de baan kwam, achteruit moest rijden of als je motor afsloeg kreeg je strafpunten.

 

Kortom, het was een super leuke dag! Van mij mogen ze elke maand wel een teamuitje organiseren.