Leuke patronen kinderkleding ontworpen welke ik maar al te graag wil realiseren!

maxresdefault-300x169

Ik heb voor een paar jaar terug bezig geweest met het ontwerpen van prachtige patronen. Dit naar aanleiding van het feit dat ik voor mijn zoon geen stoere kleding kon vinden wat bij hem past. Ik was al vaker in winkels geweest met de hoop dat ik daar kon slagen. Al had ik dan wel wat kleding voor hem gevonden, echter was dit niet waar ik naar zocht.

Hierdoor heb ik besloten om het zelf te ontwerpen. Echter was het zo nadat ik zwanger was van mijn tweede kind dat het stil kwam te liggen. Ik had teveel moeite met deze zwangerschap waardoor het onmogelijk was om te blijven ontwerpen. Nu dat de kinderen wat ouder zijn geworden ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen om het te realiseren.

Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Passion4Patterns. Door direct in contact te komen met hun hoopte ik van harte dat ik het snel kon realiseren. Mijn grootste droom is toch echt het verkopen van de door mij ontworpen kinderkleding! Ik hoop dat ook van harte dat hun mij van dienst kunnen zijn om te bekijken wat er mogelijk is met mijn ontwerpen.