Wat is er nou mooier dan leuke schoolfoto’s van uw kind? Niks dus. Deze herinneringen zullen u altijd bij blijven en kunt u in een mooi foto album plakken. Schoolfotografie Dordrecht zal al uw dromen op het gebied van schoolfotografie waar maken. En dat kan ik u zelfs garanderen! Door de vele mogelijkheden en ruime keuze zal dit bedrijf er ook voor uw school uitspringen en een hele frisse uitstraling achter laten. Doordat er met online wachtwoorden wordt gewerkt, hoeft de school niet op te draaien voor het niet betalen van leerlingen en/of ouders en kunnen de ouders de foto’s netjes online bekijken en zo nodig aanpassingen door laten voeren. Zo zult u altijd de hoogste kwaliteit voor de beste prijs mee maken. Daar komt bij dat de foto’s worden gemaakt door echte professionele fotografen en zal u dan ook altijd leuke foto’s te zien krijgen.

Waarom studio Calimero?

Studio Calimero verzorgd de Schoolfotografie Dordrecht en omstreken. Dit bedrijf zal altijd naar uw wensen handelen en u zeer zeker niet teleurstellen. Omdat de foto’s op een cd-rom beschikbaar zijn en u de foto’s kan laten afdrukken op verschillende soorten materiaal zoals hout, aluminium, canvas en natuurlijk het beste kwaliteit fotopapier, zit er altijd wel wat bij wat u mooi vind.

Aanrader!

Het enige wat ik u kan meegeven is om een kijkje te nemen op de site van Studio Calimero en u te laten inspireren door de vele mogelijkheden die er worden aangeboden, ook kunt u vrijblijvend contact opnemen om u te vragen naar alle mogelijkheden.