a picture

a pictureZoals jullie weten was het afgelopen weekend Vaderdag. Hiervoor had ik dan ook samen met mijn zussen een fotoshoot ingepland bij fotograaf Bergeijk. De vorige shoot die we als gezin gedaan hadden was dan ook alweer 10 jaar geleden. Deze keer mochten ook alle vriendjes erbij en zo was het hele gezien compleet.

Wij zijn hiervoor bij ons naar de bossen gegaan. Hier heb je dan ook een grote heide waar je een mooi uitzicht hebt. De fotograaf ging dan ook met ons mee en degene was dan ook constant foto’s aan het maken. Omdat zij er natuurlijk een betere kijk op had, vertelde zij ook hoe we moesten staan en wat we hiervoor allemaal moest doen. Ook moest iedereen een zwart shirt of blouse aan. Volgens haar kwamen bepaalde kleuren op de achtergrond dan ook beter naar voren.

Zeker een aanrader

fotograaf Bergeijk

Ik moet zeggen dat het vooral een leuke ervaring was. We hebben ons allemaal die middag kostelijk vermaakt. Het was ook gewoon eens gezellig om met zijn alle buiten te zijn. De website fotografie-riethoven.nl is wat mij betreft dan ook echt een aanrader, evenals de fotograaf Bergeijk. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe de foto’s zijn geworden. 

fotoVerder wil ik jullie ook nog melden dat de prijzen hier helemaal niet duur zijn. Ik had dan ook samen met mijn zussen een mooi budget hiervoor, echter waren we niet een alles kwijt. Dus indien jij op zoek bent naar een professionele fotograaf, zijn hun zeker een aanrader. Dus ik zou zeggen doe je voordeel ermee!