Culinair Centrum is ook zeer geschikt voor allerlei soorten bedrijfsuitjes in de omgeving van Helmond en Eindhoven. Je kunt bij ons al terecht voor een kookworkshop van 8 tot 100 personen. Ook voor een feestavond met DJ en heerlijke hapjes en borrelgarnituur biedt Culinair Centrum een uitstekende locatie.

Kookworkshops Culinair Centrum

Bij Culinair Centrum kook je samen met je collega’s in een informele sfeer samen. Zo zie je elkaar ook eens buiten kantoortijden. De kookworkshop duurt ongeveer anderhalf uur. De professionele keuken bij Culinair Centrum is groot genoeg zodat je elkaar nooit in de weg loopt en iedereen lekker zijn gang kan gaan. Wij bieden je professionele begeleiding van een of meerdere koks. Na het koken van het samengestelde menu, geniet je samen met je collega’s van een gezellige avond aan tafel die gedekt is met alle lekkere gerechten die jullie zelf gemaakt hebben. Onder het genot van een drankje belooft dit een spectaculaire avond te worden!

Tarieven Culinair Centrum

Bij Culinair Centrum bieden wij diverse soorten menu’s al aan vanaf €42,50 euro per persoon boven de 20 personen. Als je dit inclusief consumpties wilt, dan kan dit al vanaf €59,50 euro per persoon. Zo kan je onbezorgd de hele avond genieten. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden in ons menu en houden we rekening met jouw wensen en eisen of eventuele allergieën of diëten. Benieuwd naar een kookworkshop bij Culinair Centrum en wil je meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder!