Beton ciré kleuren zijn er talloze, deze betonlook verf heeft ook talloze voordelen. De voordelen van beton ciré verf zijn de volgende: het is een decoratieve coating met vele opties en het oppervlak is naadloos. De kalkverf kan worden toegepast op vloeren, muren en het plafond. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten. De verf heeft een hoge hechtkracht en is dus geschikt voor allerlei soorten ondergronden. Het is zeer bestendig tegen slijtage. De verf is waterdicht. Afhankelijk van hoe het is afgewerkt, kan de verf antislip zijn. Het is zeer goed te verwerken zonder bijzonder gereedschap. Het materiaal is natuurlijk en milieuvriendelijk. De verf is erg makkelijk te onderhouden, het kan schoongemaakt worden met normale pH-neutrale zeep.

Beton ciré verf voor buiten

Voorheen was beton ciré verf alleen geschikt om binnen te gebruiken, tegenwoordig zijn er ook varianten van de verf die geschikt zijn voor buiten gebruik. Deze verf is vooral geschikt voor buiten tafels en stoelen, buiten muren en oppervlakken die vaak vochtig worden. De beton ciré verf voor buiten bestaat uit 2 componenten, de verf is niet milieubelastend en is ook milieuvriendelijk geproduceerd. Deze verf zorgt voor een strakke, matte afwerking en is dus zeer geschikt voor buiten gebruik. Voordat je de verf buiten gaat aanbrengen, is het te adviseren om de ondergrond waarop je de verf wilt aanbrengen eerst te schuren. Vervolgens is het aan te raden om 3 lagen aan te brengen voor het beste resultaat.

Beton ciré verf voor binnen

Beton ciré verf voor binnen is te gebruiken voor muren, vloeren en het plafond. De verf is te gebruiken voor allerlei soorten ondergronden en zorgt voor een strakke, industriële look. De verf is toe te brengen als een doorlopend stuk, zonder naden of scheuren. Dit voorkomt vuilophoping en dit maakt schoonmaken en reinigen van het oppervlak vele malen gemakkelijker. Ook is de verf zeer goed bestendig tegen beschadigingen en tegen contact met schoonmaakmiddelen. Het kan dus ook goed gebruikt worden in badkamers en of keukens.