tandarts

PC2 TandartsenMijn moeder had de laatste tijd erg veel last van haar gebit. Ze had geen idee waardoor dit kwam en daarom ga ik het vandaag hebben over P2C tandartsen. Deze tandarts was er voor mijn moeder en dat is zeker een artikel waard. Mijn moeder ging namelijk niet meer naar de tandarts nadat ze een keer een slechte ervaring gehad had.

Het is natuurlijk erg belangrijk om naar de tandarts te gaan en mijn moeder moest nu wel. Ze had gigantische pijn aan haar kies en daarom nam ik haar mee naar mijn tandarts. Ik ben zelf erg blij met mijn tandarts omdat ze erg duidelijk zijn. Ze leggen alles even uit en ik weet altijd waar ik aan toe ben. Mijn gebit ziet er nog erg goed uit en dat heb ik zeker aan hun te danken. Mijn moeder wilde overigens eerst niet mee maar na een goed gesprek met de tandarts besloot ze toch om haar gebit te controleren en dit was een hele goede keuze. Haar kies was namelijk aan het rotten en hier moest snel iets aan gedaan worden.

p2cFantastische hulp!tandarts

P2C tandartsen heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder van de pijn aan haar kies af is. Ze hebben haar alles duidelijk uitgelegd en de kies is inmiddels al getrokken. Mijn moeder is erg opgelucht en ze heeft nu eindelijk weer een pijnvrij gebit. Wij zijn in ieder geval erg blij met de goede service die aangeboden werd.