Elektrische bakfiets kopen

Het exemplaar van Dolly heeft zoveel voordelen tegenover andere bakfietsen dat je geen enkele twijfel hoeft te hebben bij een elektrische bakfiets kopen. Te beginnen natuurlijk bij de krachtige Cargo motor die je overal naartoe brengt. Of de zon nu schijnt, of er staat een harde wind. Je hebt kracht genoeg op je bakfiets om in een goed tempo vooruit te komen. Ook de fiets zelf is van hoge kwaliteit onderdelen vervaardigt, onderdelen die stuk voor stuk zijn ontworpen en vervaardigt in ons eigen Nederland. 

Trendy en ultramoderne bak

Van de meeste bakfietsen is de bak een zwak punt, vaak van hout en zeker niet comfortabel om in te zitten. Met een Dolly elektrische bakfiets kopen weet je zeker dat je wel een mooie bak hebt die ook nog eens comfortabel is. Een bank waar de kinderen op kunnen zitten, met daarnaast nog meer dan voldoende ruimte om bijvoorbeeld boodschappen mee te nemen. Maar aan de veiligheid is ook zeker gedacht, de kunststof bak is van dubbelwandig kunststof gemaakt. Comfortabele hoeken zodat de kinderen zich er niet aan stoten.

Elektrische bakfiets kopen

Altijd de beste service aan huis

Een elektrische bakfiets kopen wil je natuurlijk het liefst in je eigen omgeving, Dolly heeft daarmee een unieke service. Je kunt namelijk thuis de bakfiets proberen, in je eigen omgeving kun je de bakfiets testen. Twijfel je of je wel vooruit komt met de kinderen in de bak? Probeer de Dolly bakfiets gerust uit en je bent er zeker van dat je een product koopt van hoge kwaliteit.