motor

osseforth

Wanneer jij een verhuizing op de planning hebt staan is het hebben van een aanhanger hier wel handig bij. Natuurlijk moet er dan ook iemand beschikken over een be rijbewijs. Voor iemand die hiernaar op zoek is, heb ik een goede tip. Ik wil een rijschool met jullie delen waar jij een aanhangerrijbewijs halen kunt. Vele zijn jou dan ook al voor gegaan waaronder ikzelf. Het gebeurt dan ook niet vaak dat vrouwen dit willen halen. Dit terwijl het dus zo handig is. Wanneer jij een bank of kast moet verplaatsen, lukt dit niet altijd met slecht een auto. Je wilt natuurlijk niet dat er spullen beschadigen, dat was mijn mening althans.

Ik wil deze naam verder nog met jullie delen omdat je hier ook terecht als zakelijke bestuurder.

Code 95

motorHet is wettelijk verplicht dat sinds september 2008 moeten alle (bus/vrachtwagen) chauffeurs verplicht nascholing volgen om hun vakbekwaamheid te verlengen. Wanneer zij dit vanaf dat moment gedaan is deze vakbekwaamheid namelijk nog maar vijf jaar geldig. Deze nascholing bestaat uit 35 uur. Belangrijk om te weten is dan alleen gecertificeerde nascholingscursussen tellen mee voor de verlenging. Ook chauffeurs die al in het bezit zijn van een onbeperkt geldig chauffeurs diploma krijgen nu te maken met een beperking van de geldigheid.

Naast deze bijscholing bieden zij via osseforth.nl nog andere cursussen aan. Zo is een aanhangerrijbewijs halen dus een van de vele dingen die je hier kunt doen. Verder bieden zij elke klant het volgende aan:

  • aanhangerrijbewijs halenKlanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,5 via Springest
  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer!
  • Gecertificeerde en enthousiaste instructeurs
  • Scherpe kwartaalactie en aanbiedingen, houd Facebook in de gaten
  • Lid BOVAG rijscholen, driesterren lid