Verzorging

Thalgo, dit huidverzorgingsproduct bestaat alleen maar uit natuurlijke ingrediënten. Dit is een belangrijke voorwaarden die ik heb gesteld toen ik besloot om over te stappen op andere huidverzorgingsproducten. In vele crèmes die ik voorheen gebruikte zaten stoffen in waar ik slechte verhalen over hoorde. Toen bedacht ik mij, waarom zou ik dit op mijn huid aanbrengen eigenlijk.

Daarom ben ik eens op het internet gaan kijken om op zoek te gaan naar een website waar ik veilige producten kan kopen. Maar ook producten die echt doen wat er wordt beloofd. Toen ik op de website terecht kwam van, beautyfashionshop.nl, heb ik het merk, Thalgo ontdekt.

Thalgo

Thalgo doet wat het beloofd

Toen ik alle informatie had gelezen over Thalgo en welke ingrediënten er worden gebruikt om tot een goed werkende samenstelling te komen. Twijfelde ik geen moment om een bestelling te plaatsen. Natuurlijk was ik nog niet helemaal overtuigd omdat ik zelf wilde ervaren wat dit product doet met mijn huid. Al na een poosje merkte ik al dat mijn pukkeltjes verdwenen en mijn huid voelde erg zacht aan. Een vriendin van mij viel het ook al op dat er iets anders aan mijn gezicht was op te merken. Dit alles zegt natuurlijk al voldoende over de werking van het product. Dat bracht mij op het idee om mijn reactie achter te laten op dit blog. Want er zijn natuurlijk vele adressen te vinden waar je huidproducten op kunt bestellen. Maar dit is toch wel een besliste aanrader. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

Ik ben een zeer tevreden klant van beautyfashionshop.nl en daarom wil ik bij deze mijn complimenten delen. Ook in de toekomst zal ik hier nog vaak gaan bestellen. Voor elke huidtype is hier een geschikte keuze te maken.

Huid