Helemaal weg van de webshop, ik heb het over de webshop van Tuinplantenwinkel. De Tuinplantenwinkel voor de tuinplanten, alles kun je hier krijgen, echt geweldig. Ik heb net een eigen woning gekocht en ik hou van tuinieren, heerlijk in het zonnetje bezig zijn. Dus het leek me leuker om zelf aan de slag te gaan met de tuin dan dat ik er een team voor moest inhuren. Hiervoor moest ik wel zelf opzoek gaan naar mooie tuinplanten die een beetje in het plaatje pasten.

plant1

Assortiment waar je U tegen zegt

Zo veel, zo mooi, al gelijk op de startpagina zelf, je kunt gelijk kiezen uit verschillende kopjes waar je in wil gaan zoeken. Verder staan er overal mooie foto’s op de website, zo kun je zien wat je gaat kopen. Je bestelling is supersnel binnen en er zijn verschillende goede acties waaronder: Gratis verzending als je aan een bepaald bedrag zit en 10% korting als je aan een bepaald bedrag zit. Ik blijf maar bestellen, ondertussen staat de tuin in volle bloei met de mooiste samenstellingen. Ik ben een student die net op zichzelf gaat wonen en ik vind het heel erg betaalbaar, moet je nagaan, ik kan niet al te gekke dingen kopen.

Ik ben een vaste, tevreden klant geworden en zal dat ook blijven, misschien is het leuk als jij ook een kijkje neemt op de website, er zal vast wel wat tussen zitten wat jij echt tof vindt. Kijk op de site of ga langs bij de echte winkel, hopelijk kun jij een keuze maken.


plant3