Bij UitvaartUniq.nl zijn wij continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van ons (online) assortiment urnen & assieraden. Een van onze snelst groeiende productcategorieën betreft onze collectie assieraden. Recent hebben wij een gerichte collectie asringen toegevoegd aan ons online assortiment, zowel van goud als van zilver en zowel voor heren als voor dames. Natuurlijk houden wij u graag op de hoogte over deze ontwikkelingen. Wat uw wensen ook zijn, het is ons streven om u te voorzien in een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare die perfect past. Een asring van zilver & goud bij UitvaartUniq.nl!

Uitvaart

Prachtige asringen; Voor een persoonlijke & unieke herinnering aan uw overleden dierbare. Bij UitvaartUniq vindt u een divers aanbod asringen met een brede keuze op het gebied van stijlen, materialen en prijsniveaus. Wij streven naar een optimaal (online) assortiment, waarbij wij voor iedereen een passende asring willen bieden, binnen ieders budget.

Een asring dient perfect te passen, zowel letterlijk als figuurlijk. Wij streven naar een asring die past, vandaar dan ook dat wij binnen ons online assortiment diverse materialen aanbieden; zilver, (wit)goud en RVS, eventueel in combinatie met zirkonia en diamant. Natuurlijk is het materiaal een belangrijke factor met betrekking tot het prijsniveau. Ook de stijlen zijn divers, van traditioneel tot modern en van ‘strak’ tot decoratief. En over een passende ring gesproken; Bij het (online) bestellen van een asring dient u uw ringmaat te weten.

Is uw ringmaat onbekend, dan kunt u deze eenvoudig zelf bepalen. De ringmaat betreft de binnendiameter van een ring (in millimeters). U kunt een goed passende ring zelf nameten en voor de zekerheid ook nog met een touwtje de omtrek van uw vinger (waar u de asring wenst te dragen) nameten. De maten zouden overeen moeten komen!

Wilt u meer weten, bekijk dan onze website of neem direct contact op met 1 van onze medewerkers. U kunt bellen, mailen of een bezoek brengen aan onze showroom. Wilt u een specifiek sieraad bekijken, bel dan eerst even. Dan weet u zeker dat deze aanwezig is!