duo scootmobiel

ScootmobielVandaag wil ik de firma Scootmobiel Vitaal aan jullie introduceren. Dit niet alleen omdat het een goede website is maar omdat de service hier ook uitstekend is. Mijn oma kampte namelijk al enkele jaren met loopproblemen. Ze is natuurlijk al wel op leeftijd maar deze situatie werd dus alleen maar erger. Vandaar dat ze ook besloten had om een scootmobiel aan te schaffen. Omdat dit niet vergoed werd door haar verzekering wilde zij hier niet teveel aan uitgeven. Vooral ook omdat ze korte afstanden vaak nog wel belopen kan, echter wanneer zij bijvoorbeeld naar de supermarkt moet is dit vaak al te ver. Vandaar dat zij het liefste een tweedehandse wilde kopen. Ze was hiervoor dan ook al meerdere winkels in de stad voor af gegaan. Steeds kon zij niet vinden waar ze naar op zoek was. Vandaar dat ze vroeg of ik haar hierbij kon helpen. 

Scootmobiel Vitaal

Hier had ze de keuze uit gebruikte modellen

Het duurde mij wel een tijdje voordat ik de site van Scootmobiel Vitaal gevonden had. Toen ik eenmaal op deze site gevonden had, deelde ik die gelijk met mijn oma. Hier had ze genoeg keuze uit tweedehandse scootmobielen. Echter heb je hier ook de keuze uit standaard modellen of opvouwbare.

duo scootmobielDe meeste hebben ook nog eens een behoorlijke snelheid. Deze kan namelijk oplopen tot 25km. Wat deze firma wat ons betreft zo goed maakt is dat je een optie kunt krijgen voor een gratis thuisdemonstratie. Hier komt dan dus iemand langs die alles laat zien en ter plekke nog vragen kan beantwoorden. Op deze wijze ben je er zeker van dat het een goede aankoop wordt.