Kun je niet stoppen met roken maar wil je wel geld besparen? Dat kan met de aanschaf van een elektrische sigarettenmaker. Veel mensen denken nog steeds dat zelf sigaretten maken een dure en tijdrovende bezigheid is, maar wij bewijzen het tegendeel. Met een elektrische sigarettenmaker maak je binnen enkele seconden een sigaret. Je legt een lege huls in het apparaat en bekleed deze met een gewenste hoeveelheid tabak. Vervolgens haal je de hendel over en een seconde later ligt daar een mooie, perfect gevulde sigaret.

We kennen ze allemaal, mensen die zelf hun sigaretten rollen. Het pakje mascotte wordt uit de tas gehaald, samen met een pakje shag en een aansteker. Vervolgens wordt een velletje vloei uit het pakje gepeuterd en gevuld met shag. Een rollende beweging gevolgd door een likje met de tong en klaar is de sigaret. Deze bezigheid duurt enkele minuten en levert één sigaret op. Zou je mij geloven als ik je vertel dat je in dezelfde tijd een heel pakje sigaretten kun maken?

Alle voordelen op een rijtje


Een elektrische sigarettenmaker doet bijna al het werk voor jou met een precisie die wij met onze handen niet kunnen evenaren. De sigaret ziet het hetzelfde uit als een gewone sigaret en bovendien smaakt ie lekkerder omdat je hem kunt aanpassen aan jouw wensen. Wil je een sterke sigaret, dan leg je meer tabak in de huls. Geef je de voorkeur aan een lichtere sigaret, dan pas je hem aan. Zo wordt het maken van je eigen sigaret een leuke en gemakkelijke bezigheid.

Verschillende sigarettenmakerszorr-powermatic-2


Voordat je een elektrische sigarettenmaker aan gaat schaffen, dien je de verschillen in acht te nemen. Er bestaan namelijk twee soorten sigarettenmakers: met en zonder spiraal. De spiraal zorgt ervoor dat het proces van sigaretten maken anders is.

Bij een elektronische sigarettenmaker met veer wordt de tabak tijdens het proces fijngemalen. Dit zorgt ervoor dat je zelf de takjes en blaadjes van de tabak niet uit hoeft te pluizen. De machine vermaalt alles tot fijne deeltjes. Een nadeel van die fijne deeltjes is dat ze gemakkelijker uit je sigaret vallen als je hem aan het roken bent.

Een elektronische sigarettenmaker kent dit probleem niet. De tabak is minder fijn waardoor er minder makkelijk stukjes uitvallen. Het proces bij het maken van deze sigaret is wellicht iets tijdrovender aangezien je zelf de grove stukjes en blaadjes voor het maken van de sigaret dient te verwijderen.

Handmatig of elektrisch?


Op www.elektrische-sigarettenmaker.nl vind je een groot assortiment elektrische sigarettenmakers. Ook verkopen ze handmatige sigarettenmakers die in aanschaf goedkoper zijn. Een handmatige sigarettenmaker is zwaarder in gebruik en daarom niet geschikt voor mensen met een reumatische aandoening of lichamelijke handicap. Daarnaast vergt het maken van sigaretten met een handmatige sigarettenmaker meer tijd aangezien alles op spierkracht aankomt. Het vulproces is minder vloeiend en nauwkeurig waardoor de sigaretten soms minder mooi zijn en de tabak minder geleidelijk verdeeld. Voor de mooiste, snelste en beste sigaret kies je voor een elektrische sigarettenmaker.