nokia-logo-210x210Hoewel de meeste smartphones voorzien zijn van een extra sterk scherm van gorilla glas, wat zogenaamde niet stuk te krijgen is, over het algemeen is dit minder waar dan men laat blijken. En als je glas dan eenmaal kapot is, dan is het duidelijk tijd om het te laten repareren

Er is namelijk niets vervelender dan een kapot scherm. Scherm reparatie is dan ook noodzakelijk. Door de barsten heen kun je op een gegeven moment niets meer zien, maar ook is het scherm over het algemeen niet meer goed te gebruiken. Je gaat er met je vinger overheen maar niets reageert meer. Scherm reparatie is door een ervaren reparateur binnen 30 minuten geregeld.
samsung-logo-210x210
Het scherm zal er op vakkundige wijze uit worden gehaald en een nieuw scherm zal snel en professioneel worden teruggeplaatst, zodat jouw telefoon of tablet gewoon weer optimaal zal werken. Als je nog garantie hebt, dan kun je het kosteloos laten repareren, maar valt het buiten deze periode, dan zijn er altijd nog specialisten die dit voor een relatief laag bedrag binnen no time voor je gerepareerd hebben. In Enschede zijn er meer dan genoeg winkels die je hierbij van dienst kunnen zijn.Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites: