maxilia-logo

Een goede vriend van mij wil Petjes bedrukken. Nu weet ik niet zo veel van petjes bedrukken af. Maar wel weet ik dat mijn broer hier meer van weet. Daarom leek het mij verstandig om mijn broer hier meer over te vragen.

Visiteaanstekers

Diezelfde middag kwam mijn broer op visite. Er kwamen verschillende onderwerpen aanbod, waaronder mijn vraag die ik wilde stellen. Hij had hier al gauw een antwoord op. Maxilia is de oplossing. Dit is veruit het beste bedrijf dat hij is tegengekomen en samen mee heeft gewerkt. Dit maakt natuurlijk enige indruk op mij en met dit bedrijf wil ik zeker samenwerken. Om de mogelijkheden te bekijken ben ik het internet opgegaan en heb ik de website bezocht.

Maxilia51268_mastvlagstaandmodel_150x400

Samen met mijn goede vriend hebben wij naar de website gekeken. De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast hebben zij een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding. Dit maakt natuurlijk een goede indruk op mij, en op mijn goede vriend. Daarom hebben wij besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf en hier meer informatie over op te vragen. Gedurende het gesprek werden wij netjes te woord gestaan en is de medewerker zeer vriendelijk. Daarnaast heeft de medewerker ons veel informatie gegeven over de petjes en is het ons al gauw duidelijk geworden. Wij gaan hier onze producten bestellen! Diezelfde dag kregen wij nog een proefdruk van een petje met het logo er op, geweldig!