Omdat ik een tijdje geleden heb besloten dat ik als administratief medewerker aan de slag wilde gaan, ben ik op zoek gegaan naar een opleiding waarbij ik snel mijn diploma op zak kon krijgen. Hiervoor heb ik het internet geraadpleegd en al snel kwam ik op de website van: Fabiusopleidingen.nl. Direct viel mij op dat ik in 9 maanden al een diploma kon gaan halen en dat ik maar één ochtend of avond per week naar school hoefde. Dit is was voor mij helemaal perfect want dan kon ik tijdens mijn studie ook mijn baan behouden in de winkel waar ik werkte. 

Administratief medewerker

Ik heb de juiste beslissing gemaakt

De reden dat ik als administratief medewerker aan de slag wilde gaan is omdat ik eigenlijk al vanaf mijn schooltijd werkzaam ben in een winkel. Dit heb ik jarenlang met plezier gedaan maar ik was gewoon echt toe aan iets anders en iets nieuws. Een baan op kantoor dat zou mij wel lijken en daarom heb ik gekozen om mij te gaan omscholen. Toen ik bezig was met de opleiding en dit als zeer prettig ervaarde wist ik dat ik de juiste beslissing had gemaakt. 

Inmiddels heb ik mijn diploma binnen en ook beoefen ik nu een erg leuke functie bij een groot hoofdkantoor en wel van een winkelketen. Het is een groot verschil in vergelijking met wat ik ben gewent. Op dit moment ben ik zelfs bezig met een vervolgopleiding zodat ik de mogelijkheid heb om te kunnen doorgroeien.

Administratief medewerker