filters

spa filtersEen goede vriendin van mij heeft al een tijdje een zwembad in haar kelder en daar genieten we maar al te vaak van, ze heeft hier ook een sauna staan en dat zorgt voor veel plezier. Omdat de zwembad in haar kelder is kunnen we met koud weer lekker zwemmen, helaas kon dit een tijdje niet meer. De spa filter was kapot, en ze wist niet goed waar ze spa filters kon kopen. We wilden natuurlijk nog wel van haar zwembad genieten maar helaas kan dat niet zonder schoon water.

Spa filters zorgen er namelijk voor dat het water schoon blijft, het is daarom erg belangrijk dat er een goede aangeschaft wordt. Mijn vriendin wist niet goed waar ze dit kon doen, daarom zijn we het internet opgegaan. Op het internet kwamen we uit bij veel aanbieders, maar zoals al eerder gezegd werd, wilden wij de beste aanbieder vinden. Gelukkig kwamen we uit op de website van Bodyfit, dit bedrijf biedt allerlei producten voor zwembaden en sauna’s aan, hier moesten we dus zijn.

spaEen overzichtelijke website!filters

De eerste indruk die de website van Bodyfit op mij maakte, was dat de website er erg overzichtelijk uitzag, mijn vriendin en ik hebben hier dan ook meteen haar filters besteld, we wachten nu alleen nog even tot dat haar aankopen binnen komen.

Inmiddels zijn de filters binnengekomen en zijn ze in het zwembad geplaatst, we kunnen nu weer lekker zwemmen en dat is een hele vooruitgang, buiten dat weet mijn vriendin nu waar ze de volgende keer moet zijn voor een goede aankoop.