Een Ralph Lauren trui heb je in allerlei soorten ontwerpen, kleuren en stijlen. Ralph Lauren staat bekend om zijn simpele maar toch iconische ontwerp, kenmerkend voor de Ralph Lauren trui is het logo. Het logo is een paardje welke iedereen wel zal herkennen. De Ralph Lauren collectie wordt elk jaar uitgebreid en er blijven nieuwe ontwerpen bijkomen.

Verschillende merken van Ralph Lauren

Ralph Lauren heeft verschillende merken/collecties onder de naam Ralph Lauren, zo heb je Ralph Lauren sport, Polo Ralph Lauren en purple label. Dit zijn verschillende stijlen van kleding die allemaal samenvallen onder het merk Ralph Lauren.

Purple label Ralph Lauren

Het purple label van Ralph Lauren is een exclusievere variant van het merk. Onder dit label vallen maatwerk pakken, luxe accessoires, boot kleding en smokings. Het purple label is dan ook een stuk prijziger dan de normale Ralph Lauren kleding.

Ralph Lauren sport

Ralph Lauren sport is een collectie met sportkleding van het merk. Dit merk wordt veel gebruikt bij de sporten die vaak worden uitgeoefend door de rijkere mensen in onze samenleving. Denk hierbij aan sporten zoals polo, tennis, cricket en nog ander sporten. Deze kleding lijkt heel erg op de klassieke Ralph Lauren kleding maar zijn uitgevoerd met een sport stof in plaats van de normale stof. De klassieke Ralph Lauren polo zie je ook vaak terug bij deze collectie.

Polo Ralph Lauren

Deze collectie is de klassieke en meest bekende collectie van Ralph Lauren. Dit zijn vaak effen T-shirt of truien in allerlei verschillende kleuren. Met natuurlijk het iconische logo op de borst met het paardje. Deze collectie wordt elk jaar opnieuw uitgebracht met een aantal kleine veranderingen. Elk jaar komen deze trui in net iets andere kleuren dan het voorgaande jaar uit. Ralph Lauren doet dit al tientallen jaren en deze collectie blijft uitermate populair onder de bevolking.