Het Hotel de Kroon heeft samen een deal met de Efteling, door deze deal heeft de Efteling een arrangement samen met Hotel de Kroon. Het hotel denkt graag met de gasten mee. De meeste gasten verblijven in het hotel wegens de ideale ligging met het geliefde attractie park de Efteling. Omdat nog aantrekkelijker te maken, hebben zij diverse deals waar jij voordeliger uit komt ten opzichten van geld.

Arrangement van het hotel
Het hotel heeft samen met Efteling een arrangement hotel pakket samen gesteld. Hierdoor willen zij meer klanten trekken die zowel naar de efteling gaan en in het leuke Kaatsheuvel willen overnachten voor een goede prijs. Door dat je met het pakket voordeliger uit bent wordt je verblijf in Hotel de Kroon nog aangenamer. Je hebt gratis parkeerplek, ontbijt en ook nog is de kaarten.
als jij gebruik wilt maken van het Efteling arrangement kun je kiezen uit 4 verschillende mogelijkheden. Je hebt de keuze uit Efteling package Small,  Medium, Large en Extra Large. Al deze pakketten hebben een andere inhoud. de small package is het kleinste pakket. Je krijgt hier toegang tot 1 dag bij de Efteling, je verblijft 1 dag in het hotel en hebt recht tot 1 dag parkeerentree. Je krijgt ook de keuze welke kamertype jij het liefst wilt. het grootste pakket is de extra large. Hier verblijf je 2 nachten in het hotel en heb je toegang tot 1 dag in het attractiepark Efteling. Met dit pakket wilt het hotel dat jij ook meer ziet in Kaatsheuvel dan alleen de Efteling.