wijnbar Utrecht

Naast het gezellige Café van Wegen, hebben zij hier ook een superleuke wijnbar in Utrecht. Elke keer hebben zij verschillende smaken in het assortiment zitten. Zo ben ik helemaal verzot op de  Chardonnay Limoux uit 2012 en laten zie nu ook in het assortiment hebben. Maar ook een Sauvignon Blanc valt aardig in de smaak bij mij. Vaak ga ik naar dit café, gewoon voor de gezelligheid of om er even uit te gaan. Veel bekenden weten inmiddels deze plek ook te vinden en vaak treffen wij elkaar hier, na een lange dag werken.  wijnbar Utrecht

Leuke feest locatie

Omdat ik eerdaags mijn 50e verjaardag wil vieren heb ik met de eigenaar van Café van Wegen afgesproken om dat daar te doen. Er zal dan een wijnbar hier in Utrecht aanwezig zijn en natuurlijk mogen de hapjes hier niet ontbreken.

Mijn verjaardag hebben wij zeer uitbundig gevierd. Er waren veel mensen gekomen om dit heugelijke feit samen met mij te vieren. De hapjes en de drankjes waren in overvloed aanwezig. Niet alleen is de sfeer hier altijd bijzonder gezellig, kan ook niet anders in dit huiskamercafé, met het interieur uit de jaren 50. De hapjes waren ook bijzonder lekker om je vingers erbij op te eten.