advocaar familierecht

De beste advocaat familierecht die ik me kon wensen heeft mij geholpen bij mijn echtscheiding. Toen ik twee maanden geleden mijn huwelijk beëindigde was ik bang dat dit voor een boel trammelant ging zorgen. Mijn ex-man en ik huurde allebei een advocaat familierecht in, en deze hebben onze scheiding soepeltjes en makkelijk laten verlopen.

advocaat familierecht 2

Mijn ervaring

Mijn ervaring is positief! De advocaat die ik had was een man, die ontzettend vriendelijk en geïnteresseerd was in hoe we gescheiden zijn, en waarom. Dit was naast dat het prettig was om zeker te weten dat het goed zou komen ook prettig omdat ik een oprecht gesprek had met een volwassenen die mijn situatie kende. Het is zijn werkveld dus hij zal er alles wel van weten, daar ging in maar van uit. Mijn ex-man en ik hebben met onze advocaten alles goed kunnen regelen, ook voor onze kinderen. De kinderen wonen week om week bij hun vader en mij. Zo heb ik de even weken, en mijn ex-man de oneven. Zo blijft het altijd eerlijk en zien ze ons allemaal evenveel.

advocaat familierecht 3

 

Duidelijke afspraken

We hebben afgesproken met onze advocaten om eens per maand koffie te drinken zonder de kinderen erbij om goed te praten en elkaar scherp te houden over de kinderen. Toen de advocaten merkte dat wij nog goed met elkaar konden opschieten, vertelde zij ons hun idee en het is vanaf het begin een succes geweest. Wij zijn nog samen ouder voor onze kinderen en kunnen ook met elkaar goed opschieten!