Het heeft even geduurd, maar ben nu toch druk aan het zoeken naar een geschikte Kapper Uithoorn en omstreken. Dit naar aanleiding van het feit dat ik eind november ga trouwen en er graag op en top uit wil zien. Ook mijn haren dienen er dan goed uit te zien toch? Hierdoor ben ik gaan zoeken naar een goede kapper in de hoop het snel te vinden. Hoge kosten om mijn haren te doen zit ik niet op te wachten, anders probeer ik het zelf wel voor mekaar te krijgen.

f85bcb73-716b-43a5-b1a4-d111d47544b9

Uiteindelijk ben ik gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Jack’s Sisters. Hier is het mogelijk om het haar goed en prachtig op te steken zodat je de gehele dag ervan kan genieten. Ook in de kosten scheelt het enorm vergeleken met wat ik bij andere bedrijven ervoor zou moeten betalen. Ik heb er dan ook voor gekozen om als proef mijn haren bij hun op te laten steken. Hiermee krijg ikzelf een goed beeld te zien met wat het moet gaan worden.

Deze afspraak heb ik afgelopen week gehad en moet bekennen dat het er stralend uitziet! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat ik met mijn prachtige haren en schitterende jurk het ja woord mag zeggen.