Clip-in hairextensions zijn het helemaal! Je kunt je oorspronkelijke haardos nu verlengen of volume geven, zonder dat je daarvoor je haar moet verven of de kapper moet overslaan. De clip-in hairextensions van OxY geven jou binnen 5 minuten een prachtige haardos waar iedereen jaloers op is. Het is ook perfect aan te passen op je persoonlijke wensen en niemand zal zien dat het om extensions gaat. Het bevestigen van extensions is vaak een lastig onderdeel, maar daarvoor heeft OxY ook nog eens een eigen instructievideo online gezet. Zo kan je gemakkelijk en snel genieten van volume in je haar.

Zowel voor de lengte als voor volle look
Niet voor iedereen is het noodzakelijk om hun haar te verlengen. Het kan zijn dat je van jezelf al een lang bos haar hebt, maar dat het haar in de loop van de tijd dunner en futlozer is geworden. Ook dan is een hairextension een goede uitkomst en ook nog eens makkelijker te bevestigen. Heb je van jezelf iets korter haar (halflang), dan kunnen de hairextensions dienen als zowel een verlenging als ook een impuls geven aan het volume van je haar. De hairextensions zelf vallen niet op, maar de uitkomst voor je haar valt wél op!

De onderdelen van een hairextension
De clip-in hairextension van OxY is gemaakt van het materiaal siliconen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de extensions de hele dag goed op hun plek blijven en niet een ‘trekkend’ gevoel krijgen. Vooral op plekken waar je haar dunner is, zoals op de zijkant van je hoofd, is het prettig om de siliconen hairextensions te hebben. Met een speciale techniek kan je de hairextensions ook optimaal aan je dunnere haaroppervlak klikken. Als je benieuwd bent hoe dit in zijn werk gaat, klik dan op de volgende link: Hoe clips invoegen in haar extensions

Daarnaast heeft iedere hairextension een bepaald aantal clipjes. De clipjes zorgen ervoor dat je hairextension op vaste plekken blijft hangen. Over het algemeen heeft een hairextension meer clipjes naarmate deze hoger op je hoofd wordt opgehangen. Dit komt omdat je logischerwijs een groter oppervlakte van je hoofd bedekt naarmate je hoger komt. Tot slot kun je bij OxY nog kiezen uit twee lengtematen en twee gewichten voor de hairextensions.

Laat je adviseren door OxY
Uiteraard mag je zelf beslissen over de perfecte hairextension voor jou. Twijfel je echter over de juiste kleur (want er is veel keuze) en ben je daarom op zoek naar advies? Dat kan bij OxY! Je kunt kiezen voor dezelfde kleur extensions als je normale haarkleur, maar ook voor indrukwekkende combinatiekleuren en nog meer volume. We adviseren je graag!