Yes! Wij hebben weer een ladiesday voor de boeg! Gezellig met ze alle ergens eten en wellicht daarna een terras pakken om de rest van de dag te hangen.

Nu dat het mijn taak is geweest om een geschikte restaurant te vinden ben ik gaan zoeken op het internet om te gaan lunchen. Dit leidde mij dan ook vrij snel naar de website van Cafe De Sjees. Lunchen Delft doe je dan ook echt bij hun, althans dat is wat ik heb gezien op het internet. Hoge kosten voor het lunchen zit ik niet op te wachten, hierdoor ben ik intensiever gaan kijken naar de kosten hiervoor.

sjees-draait-door-220x300

Uiteindelijk de conclusie genomen om daadwerkelijk hier te gaan lunchen. Op zich had je in Delft wel meer verschillende bedrijven waar je lekker kan lunchen. Echter bij hun wilde ik direct gaan eten! Hier hadden ze onwijs lekkere gerechten op de kaart staan wat mijn interesse gewekt heeft. Ik heb er wel voor gekozen om hier te reserveren zodat we de zekerheid hebben dat we hier kunnen gaan lunchen. Nadat we hebben geluncht hopen we dan ook hier te kunnen gaan borrelen!