cv ketel

cv ketelPas geleden sprak ik mijn zus en over een ding waren wij het meteen eens: de beste CV ketels bij Holland Warmte. Wij hebben hier allebei onze ketel gekocht nadat we veel problemen hadden met onze oude ketels. We waren er allebei helemaal klaarmee. Een aantal jaar geleden kochten we namelijk een CV ketel bij een onbekende aanbieder, deze was erg goedkoop en we dachten dat we een goede aankoop gedaan hadden. Vanwege de lage prijs dachten we dat we geld bespaard hadden maar dit was juist niet zo.

In plaats van dat we er geld mee bespaarde kostte dit alleen maar meer geld. Met het geld van alle reparaties hadden we allebei al een nieuwe ketel kunnen kopen. We waren dit keer van plan om er een van een top merk te kopen. We moesten alleen nog een goede aanbieder vinden en dit lukte uiteindelijk ook. Op het internet lazen we namelijk veel positiefs over Holland Warmte. Dit bedrijf staat als erg goed bekent en dat komt omdat ze alleen maar top merken verkopen, 50 jaar ervaring hebben en 13 jaar garantie aanbieden, dit leek ons wel wat!

holland warmteEindelijk een goed werkende CV ketel!holland warmte cv

Op de website kwamen we al snel een ketel tegen die in ons budget pastte. Deze hebben we allebei besteld en inmiddels doet alles het al. De service is super en een ding weten we nu zeker : de beste CV ketels vind je bij Holland Warmte en dit geldt ook voor de beste service.