Schaamlipcorrectie

Een geruime tijd heb ik last gehad van een branderig gevoel aan mijn schaamlippen! Wanneer mijn vriend ik gingen vrijen dan deed dit pijn aan mijn schaamlippen. Maar wat was de oorzaak van deze pijn? nou, volgens informatie op het internet staken mijn buitenste schaamlippen te ver naar buiten waardoor deze niet beschermt waren. Ikzelf baalde ontzettend van deze pijn en zodoende ben ik opzoek gegaan naar een mogelijkheid om dit probleem te verhelpen. Binnen no time las ik een zeer interessant artikel over een schaamlipcorrectie bij kliniek Veldhoven. Na het lezen van dit artikel ben ik onmiddellijk meer informatie over een schaamlipcorrectie bij kliniek Veldhoven gaan zoeken!

Schaamlipcorrectie

Meer informatie!

Op de website van Kliniek Veldhoven werd alle benodigde informatie betreft een labiacorrectie weergeven. Na het zien van deze informatie ben ik het portfolio en dergelijke gaan bekijken. Zodoende vond ik belangrijke informatie over de chirurgen in dienst bij kliniek Veldhoven. In deze informatie werd vermeld dat alle chirurgen gespecialiseerd en gecertificeerd zijn. Zie hieronder de specialisaties van deze chirurgen:

  1. Labiacorrectie
  2. Tattoeage verwijderen
  3. Borstvergroting

Na het zien van deze informatie nam ik het besluit om een labiacorrectie te laten uitvoeren door kliniek Veldhoven!

Kliniek Veldhoven

Erg tevreden over het resultaat!

Ikzelf ben ontzettend tevreden over het resultaat van mijn ingreep. Al het overtollige huid rondom mijn schaamlippen is verwijderd met vele positieve gevolgen. Simpelweg omdat de pijn aan mijn schaamlippen is verdwenen, mijn schaamlippen zijn weer strak, zien er netjes uit en ook ben ik weer zelfverzekerd over mijn schaamlippen. Het is voor iedere vrouw natuurlijk belangrijk om zelfverzekerd te zijn over haar geslachtsdeel!