Ze zijn er weer. Ja, ik bedoel dus de enkellaarzen: met deze combinaties zitten altijd op de goede plek Enkellaarzen zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Deze prachtige laag uitgesneden laarzen, zijn dit seizoen weer een must-have. Van witte swag en Urban westernlaarzen tot holografische designs of enkellaarzen met mooie gouden details; dit seizoen is voor iedereen! Maar hoe combineer je deze mooie enkellaarzen? Hieronder lichten we de verschillende mogelijkheden voor je uit.

Outfitinspiratie: op verschillende manieren enkellaarsjes combineren!

Het matchen van enkellaarzen bij je outfit kan nogal gecompleteerd zijn. Dit heeft meestal te maken met de schachthoogte van enkellaarzen. Omdat het korter is dan gewone laarzen, is het voor sommige mensen moeilijk om het te combineren met broeken, rokken of jurken. Met enkellaarzen kunnen uw benen er korter uitzien.

Gelukkig kunnen enkellaarzen op veel manieren worden gedragen zonder dit “verkortende effect” te ervaren. Lage laarzen zijn immers goed in elkaar te zetten. We zullen veel verhelderende combinaties gebruiken om je hieronder te laten zien. We geven je ook tips over het gebruik van enkellaarzen met verschillende broeken, jurken en rokken. U zult merken dat er veel verschillende opties zijn.

Draag enkellaarzen met een broek!

We dragen graag enkellaarzen onder onze broek. We kennen allemaal skinny jeans. Mooie enkellaarzen kunnen echter ook met wijde pijpen worden gedragen.

Enkellaarzen onder een lange rok!

Maar hoe combineer je enkellaarjes met een lange rok? Het lijkt moeilijker om enkellaarsjes met rokken te combineren, omdat de gebroken draad van de schacht van de enkellaars meer naar voren komt. Daarom dragen veel vrouwen de neiging om enkellaarzen onder hun broek te dragen. Helaas, want enkellaarzen zijn goed te combineren met lange rokken. We willen je laten zien hoe deze outfit enkellaarzen en lange rokken combineert.

  • Ten eerste

Als de structuur, het materiaal en of de kleur van de twee elementen op elkaar zijn afgestemd, zullen enkellaarzen er erg mooi uitzien onder de rok. Op dit moment zien we vaker mensen die lange rokken met opvallende dessins dragen. Om je kleding casual te houden, kun je deze soort rok paren met donkere of zwarte laarzen en bruine laarzen of crèmekleurige enkellaarzen. Zwart past bij elke kleur rok!

Enkellaarsjes met of zonder hak!

Tot nu toe hebben we je laten zien hoe je enkellaarzen op verschillende manieren kunt combineren met broeken, rokken en kleding. Enkellaarzen kunnen bijvoorbeeld een glanzende kern zijn of een subtiele toevoeging aan kleding. Daarnaast hebben we het alleen maar over gewone enkellaarzen gehad. Hou je van platte enkellaarzen zonder hakken? Of toch van laarzen met een middelmatig of hoge hakken.